Om festivalen

Korsvoll Fotballfestival er en fotballcup for 3’er, 5’er, 7’er og 9’er lag, som hvert år avvikles i september på Korsvoll idrettspark. Fotballfestivalen har funnet sted siden 2010 (i 2014 og 2015 arrangerte vi i tillegg en Vårvarmecup i mai). I fjor var det 150 deltagende lag og over 2 500 personer innom arrangementet. Det skal være en positiv opplevelse for voksne og barn å komme til Korsvoll denne helgen. Arenaen er intim og trivelig, og cafeen i klubbhuset er av den gode gamle sorten. Alt ligger til rette for at vi nok en gang kan gjennomføre et vellykket arrangement som tidligere år.

  • Premieseremoni umiddelbart etter siste kamp – ingen unødig venting
  • Alle lag er garantert minimum 3 kamper á 2×15 minutter
  • Sentral styring av kampstart/stopp sikrer rask gjennomføring og lik spilletid
  • Effektiv speakertjeneste sikrer informasjon til alle og hjelper de som trenger ekstra informasjon underveis
  • Kiosk ute og inne som tar kort og VIPPS – man slipper lange køer.
  • Hoppeslott for de minste (og de mellomste)

Bakgrunn

Med navnet Korsvoll Fotballfestival ønsker vi å signalisere til alle deltakende lag og voksne, at dette er noe mer enn en vanlig fotballcup. Vi ønsker å spille på den positive opplevelsen av fotball-fellesskap, lek, fair play og spilleglede. Barn og voksne kan delta på morsomme ballkonkurranser og annen ball-lek gjennom 2 dager.

Hvilke lag deltar?

Lag inviteres fra alle fotballkretser på Østlandet; Oslo fotballkrets, Akershus fotballkrets, Buskerud fotballkrets, Østfold fotballkrets, Vestfold fotballkrets, Indre Østland fotballkrets og Telemark fotballkrets.

Andre aktiviteter

Vi forsøker etter beste evne å sette opp et komprimert kampprogram. Mellom kampene vil barna ha mulighet til å delta på ulike ballkonkurranser og aktiviteter på området.

Fasiliteter

Vi har innendørs og utendørs kiosk med et rikt utvalg og rimelige priser. Kiosken tar kort! Vi har innendørs toaletter og garderobefasiliteter.

Premieutdeling

Premieutdeling umiddelbart etter siste kamp hvor alle spilllere får premier. Maks 10 premier pr lag.

Registrering

Alle lag bes om å registrere seg i sekretariatet ved ankomst, senest 30 minutter før første kamp, samt fylle ut laglisten før kampstart.